Debrecen
2023-11-24

Keddtől üzemel a jégpálya a Debreceni Adventen

Az enyhe időjárás nem volt kedvező a Kossuth téri jégpálya jegének hízlalásához, ezért ezen a hétvégén még nem, de kedden reggeltől már várja a látogatókat.

November 28. reggelétől egészen 2024. január 7. estig várja a fiatalokat, a lelkes amatőröket és a látványos koreográfiákat bemutató profikat is a BMW Group Gyár Debrecen támogatásával ismét felépült, jégfolyosóval rendelkező, 750 négyzetméteres jégpálya Kossuth főtéren.

A szervezők idén is gondoltak az iskolákra, ezért a tanítási időszakban 8.00 és 14.00 óra között a pályát ingyenesen használhatják az előzetesen regisztrált diákcsoportok.  A látogatók érkezhetnek saját korcsolyával – melyet a helyszínen meg is éleztethetnek –, de a szervezők lehetőséget biztosítanak a korcsolyakölcsönözésre is 25-östől 47-es cipőméretig.

A Debreceni Advent hétvégéin idén is folytatódnak a népszerű jégdisco-estek, ahol karácsonyi dallamokra vagy épp „ronda pulcsiban” lehet róni a köröket – s ez akár egy ideális randiötlet is lehet egy csípős, hideg téli estén. A december 2., 9. és 16. – szombati – és december 22. – pénteki – napokon 20.30 és 22.00 óra között pörgős zenék kísérik a korcsolyázókat. 

További információ a Debreceni Advent weboldalán és Facebook oldalán.

Győzelemmel lehetne teljes az ünnepi hangulat

DEENK-adomány a Károli Egyetemnek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek