Sport
2023-09-26

Quirikó Vivien: Osztálykülönbség volt a két együttes között

A vezetőedző kijelentette, a Debreceni Egyetem alakulata a Dunaújvárost is szeretné két vállra fektetni.

Nem lehet azt állítani, hogy sok fordulatot láttak azok a szurkolók, akik a DESOK-ban megtekintették a DEAC-Csepel bajnokit péntek délután. Női futsalosaink már a szünetben 7-0-ra vezettek, aztán a pihenő után folytatódott a gólgála, végül a végeredmény 16-0 lett. Quirikó Vivien tanítványai három kört követően hibátlan mutatóval rendelkeznek az NB I-ben.

– Nem lehetek elégedetlen, mivel amit kértem a lányoktól, azt maximálisan megvalósították. Szerencsére ezúttal a helyzeteinket is jó százalékban értékesítettük. Kiemelném, hogy mindenki kivette a részét ebből a sikerből, alig akad olyan játékos, aki nem szerzett gólt vagy nem osztott ki gólpasszt. Kijelenthetjük, hogy ezen a találkozón osztálykülönbség volt a két együttes között. Fontos, hogy ilyen meccseket is az elejétől a végéig komolyan kell venni. Örülök, hogy az eddigi három bajnokit kapott gól nélkül zártuk. A hétvégén a Dunaújváros otthonában vendégeskedünk, mindenképpen a győzelem lesz a célunk. Hasonló domináns játékkal akarunk előrukkolni a következő összecsapáson is – fogalmazott a vezetőedzőnk.

A legutóbbi diadalra Hardon Rita valószínűleg sokáig emlékezni fog, ugyanis fiatal tehetségünk megszerezte az első, majd nem sokkal később a második találatát a legmagasabb osztályban.

– Érett már ez, mivel Ritának a legutóbbi mérkőzéseken is akadtak lehetőségei. Az első gólja előtt elrontott egy nagy helyzetet, ekkor azt kértem tőle, hogy ne görcsöljön. Örülök, hogy eredményes volt, biztos vagyok benne, hogy emiatt lekerült róla egy kisebb teher – zárta mondandóját Quirikó Vivien.

Tehetségtáborokban jártak fiataljaink

Hat éve sikeresen végzik a ballonos tüdőverőér-tágítást a Debreceni Egyetemen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek