Sport
2023-06-02

A mieink a legnagyobb győztesek

A zaklatott szezonon túl lévő DVSC-DEAC vezetőedzője, Krascsenics Csilla büszke a játékosaira.

Létszámhiánnyal küszködött az idény nagy részében a női NB II. Keleti csoportjában szereplő DVSC-DEAC, amely végül 18 mérkőzésen négyszer győzött, két alkalommal játszott döntetlent és 12 vereséget számlál. A debreceniek ezzel a 11 csapatos mezőny 9. helyén végeztek. A problémákat csak tetézte, hogy vezetőedzőjük, Krascsenics Csilla futsalsérülést szenvedett, hosszabb időre kidőlt, ezért meg is kellett műteni. A trénert Kengye Vivien helyettesítette lelkiismeretes munkával, beugró edzőként.

– Nagyon vegyes érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban – kezdte Krascsenics Csilla– Sajnos, rengeteg negatívum érte a csapatot, nem titok, elég karcsú létszámmal tudtunk nekivágni a bajnokságnak. A pontvadászat első részében játszottunk parádés mérkőzéseket is, annak ellenére, hogy ez sajnos pontokban kevéssé mutatkozott meg. Szinte minden ellenünk volt, de már csak emiatt is megmutatták a lányok, hogy igazi győztes típusok. Kevesen voltak, de minden összecsapáson arra törekedtek, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak. Ez általában sikerült – dicsérte meg labdarúgóit a tréner.

A kis létszám miatt futballistáink a bajnokikon idő előtt elfáradtak fizikálisan és mentálisan is. Ehhez jött még Csilla kidőlése, ami ugyancsak nehezített a körülményeken.

– Sajnos közbeszólt a sérülésem, ezért nem tudtam tovább foglalkozni a csapatommal. Ám ezen is át tudtak lendülni a lányok. A helyemre beugró Kengye Viviennek köszönöm azt a munkát, amit beletett a gárdába, és azt, hogy nélkülem is egyben tudott maradni a csapat. A szezon második részében egyre több sérülés nehezítette a dolgunkat, szinte minden mérkőzésen az U19-es lányok segítették a társaságot, hogy ki tudjunk állni. Ezt itt is szeretném megköszönni nekik – sorolta a történéseket a tréner, aki azért megtalálta a pozitívumokat is az idényben.

 

– Voltak szép pillanataink, gyönyörű góljaink, a nagyon fájó vereségeink mellett is. Összességében büszke vagyok ezekre a lányokra, mert igazi hősök, és ezt meg is mutatták. Még nem tudom, hogy a következő szezonban mi lesz, viszont hálás vagyok és köszönettel tartozom nekik, hogy a sok negatívum ellenére sem adták fel! Nálam ők a legnagyobb győztesek! – nyilatkozta Krascsenics Csilla.

Fenntartható gazdálkodás a szántóföldi növénytermesztésben

Élvezd, amit csinálsz, mert erről szól az életünk. - Rimóczi Imrével , a Budapest Park művészeti és üzemeltetési vezetőjével beszélgettünk

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek