Sport
2023-08-08

Nem volt könnyű mérkőzés

A DEAC csatára, Olíver Tochukwu szerint lökést adhat együttesünknek a kupában aratott siker.

2–0-s győzelmet aratott a MOL Magyar Kupa első fordulójában szombaton a DEAC futballcsapata. A fekete-fehér alakulat a Monostorpályi vendége volt Hosszúpályiban.

– Úgy vélem, jó meccset játszottunk – értékelte az összecsapást támadónk, Olíver Tochukwu. – Igyekeztünk támadólag fellépni ellenük, ez alapvetően működött is a mérkőzés során, bár nem volt könnyű kilencven perc. Jól ment a csapatnak, és én is jól éreztem magam a pályán. Bár egy megye I-es gárdával találkoztunk, mindent elmond róluk, hogy tavaly megnyerték az első osztályt. Fontos volt számunkra a továbbjutás, örömteli, hogy ez sikerült. Mivel rendkívül lényeges volt, hogy győzzünk, ennek megfelelően koncentráltak voltunk és akaratosak – nyilatkozta a nigériai játékos.

A kupaszereplés után a bajnokságban vasárnap 17:30-kor az Újpest II lesz az ellenfél a Dóczy utcai Sportcampuson.

– Természetesen a hangsúly a bajnoki szereplésen van, ezért is fontos lesz az Újpest II elleni hazai összecsapás, ráadásul javítanunk kell az NB III-as pontvadászatban. Minden esélyünk megvan a győzelemre, de ehhez megfelelő mentalitással kell pályára lépnünk vasárnap. Az önbizalom és a pontok szempontjából is nagy szükségünk van a sikerre – tette hozzá a 23 éves futballista.

Etikai bizottsági tagokat választanak az orvosok

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek