Sport
2023-07-27

A vereség ellenére akadtak biztató momentumok

Tihanyi Csaba vezetőedző szerint a Debreceni Egyetem alakulata egyéni megingások miatt került háromgólos hátrányba.

Az  NB I augusztusi rajtjára készülő DEAC férfi futsalcsapata szerda este a Kecskemét otthonában vívott felkészülési mérkőzést. Tihanyi Csaba kerete nem lehetett teljes, mivel Nagy Bence, Berecz Rafael és Szatmári Ákos sem léphetett pályára, ám a másik oldalon is akadtak hiányzók. Egy régi ismerőst felfedezhettünk az ellenfélnél, ugyanis az a Krajcsi Bence őrizte a kaput, aki a nyáron távozott klubunktól.

Az első félidőben néhány perc leforgása alatt három gólt kaptunk, erre pedig a szünetig nem tudtunk válaszolni. A második játékrészben sokáig nem módosult az állás, aztán nagyjából öt minutummal a vége előtt Thiago beköszönt. A lefújásig a házigazda még egyszer bevette a kapunkat, így a végeredmény 4-1 lett.

A vereség ellenére elégedett vagyok, hiszen ez a találkozó jól szolgálta a felkészülésünket. Az első félidőben három egyéni hiba miatt kaptuk a gólokat, de a szünetben rendeztük a sorainkat. Örülök, hogy a fiúk az elejétől a végéig betartották a taktikai utasításokat. Négy fiatal játékosunk is szóhoz jutott, szerencsére őket sem érheti kritika – összegzett Tihanyi Csaba vezetőedző.

Együttesünk augusztus elsején Nyíregyházán játszik edzőmeccset.

 

Felkészülési mérkőzés

Kecskemét-DEAC 4-1 (3-0)

gólszerzők: Milosavljevic (2), Tomic (2), ill. Thiago

 

 

Meghalt Sinéad O’Connor

Zamioculcas

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek