Sport
2023-06-01

Távozik a kubai pontgyáros

Fodor Antal szerint benne van a pakliban, hogy Gustavo a jövőben még magára húzza a Debreceni Egyetem alakulatának a szerelését.

A DEAC férfi röplabdacsapatánál nem lesz nagy jövés-menés nyáron. A kulcsemberek zömére az új idényben is számíthat Fodor Antal vezetőedző, egyedül Gustavo döntött úgy, hogy máshol folytatja a karrierjét. A 24 esztendős kubai légiós 2022 januárjában igazolt a MAFC-tól az együttesünkhöz, és ponterős játékának köszönhetően hamar vezérré vált.

Gustavót átlagon felüli játékosnak tartom, nagy potenciál van benne, ezt bizonyította az utóbbi másfél évben. Jól érezte magát nálunk, így elképzelhető, hogy valamikor majd visszatér. Több jelöltünk is volt a pótlására, végül egy ukrán légiósra esett a választásunk. Ahogy szokták mondani, a puding próbája az evés, vagyis majd a szezon alatt derül ki, hogy mennyire sikerül a Gustavo búcsúja miatt keletkezett űrt betöltenie. Reményeim szerint az új idényben is olyan teljesítményt nyújtunk, mint idén – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

A Gustavo helyére érkező új röplabdázónkat napokon belül fogjuk bejelenteni.

Beton.Hofi

Jubileumi búzatanácskozás: lépéskényszerben a búzatermelők

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek