MegMinden
2023-05-31

Beton.Hofi

(jozsefvarosujsag.hu)

A Nem Adom Fel kávézónak adta Beton.Hofi a Fonogram-díját

Viccnek már nem érdemes ellőni, komolyan venni nem lehet, valamire akkor mégiscsak kéne használni – nagyjából ezek voltak az indokok, amiért Beton.Hofi, azaz Schwarcz Ádám a Nem Adom Fel kávézónak ajándékozta a Fonogram-díját.

Schwarcz Ádám, a Beton.Hofi néven ismertté vált rapper április végén nyerte meg a Fonogram – Magyar Zenei Díjátadón a tavaly megjelent PLAYBÁNIA című albumával az év hiphop albuma/dala kategóriát megosztottan Majkával és Molnár Tomival.

Címet védett, mert tavaly is ő nyert, akkor a Manna ABC-ben állította ki a díját. Idén úgy döntött, hogy a Nem Adom Fel kávézó kapja ezt a kitüntetést.

Az átadó ünnepségre szerda délután kerítettek sort a kávézóban, ahova Beton.Hofi meghívta a rajongóit is. Szépen össze is tömörödött a főként fiatal lányokból álló népes csoport a kávézóban (munkaidőben tartották az eseményt, emiatt az iskolás korúak nagyobb esélyt kaptak a részvételre) mire megérkezett a díjazott előadóművész, aki után stílusosan nejlonszatyorban hozták a szóban forgó díjat.

Az eredeti írást itt találja.

Serpák

Távozik a kubai pontgyáros

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek