Sport
2023-04-11

Krascsenics Csilla: Minél jobb állapotban szeretnék visszatérni

A Debreceni Egyetem alakulatának egyik húzóemberét megműtötték, így leghamarabb csak ősszel juthat szóhoz.

A DEAC női futsalosainak idén is van esélyük a duplázásra. Quirikó Vivien tanítványai a bajnokság alapszakaszát megnyerték, míg a Magyar Kupában bejutottak a legjobb négy közé. Sajnos a szezon hajráját nem várhatjuk teljes kerettel, mivel Krascsenics Csillát nemrég megműtötték, így hosszú kihagyás vár gólerős játékosunkra. Csicsu még a magyar válogatott egyik találkozóján dőlt ki a sorból.

 Február elején sérültem meg a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésen. A szélen próbáltam megtolni a labdát, aztán egy minimális kontakttól rosszul érkeztem a földre, ennek köszönhetően kiment a jobb térdem. Próbálkoztam különböző kezelésekkel, de nem javult az állapotom, így elkerülhetetlenné vált a beavatkozás, amelyre Budaörsön került sor. Az orvos szerint jól sikerült az operáció, a varratszedés néhány nap múlva lesz, ezt követően kezdhetem a rehabilitációt. Motiváltam várom ezt az időszakot, hiszen minél jobb állapotban szeretnék visszatérni. Úgy kalkulálok, hogy szeptember környékén léphetek újra pályára – nyilatkozta kulcsemberünk, aki a bajnokság első szakaszában 20-szor köszönt be, ezzel a góllövőlista élén végzett.

Csapatunk az alapszakasz utolsó fordulójában, április másodikán a Tolnát fogadta a DESOK-ban. Az összecsapás előtt játékosaink Krascsenics Csillának üzentek.

Aznap eléggé magam alatt voltam, így nagyon jólesett ez a gesztus, amelyből sok erőt meríthetek. Szerintem a lányok idén is megnyerhetik a bajnokságot és a kupát. A Tolna elleni meccs nem úgy sikerült, ahogy tervezték (ellenfelünk 2-1-re nyert – a szerk.), de biztos vagyok benne, hogy kijönnek a gödörből. Amennyiben maximális fordulatszámon pörög a csapat, szerintem senki sem tudja megállítani – mutatott rá gólvágónk, aki megígérte, hogy az idény hajrájában a lelátóról fog szurkolni a csapattársainak.

Brad Pitt

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek