Sport
2021-05-19

Megalakult a magyar FIFA eVálogatott

Magyar és spanyol klub e-sportolója képviseli hazánkat a FIFAe Nations Cup selejtező versenyén.

Az európai online selejtezők május 20-án és 23-án kerülnek lebonyolításra. A hét második felében Európa esportolóival méri össze tudását két magyar játékos a FIFAe Nations Cup-on. A selejtezőben összesen 60 csapat, közülük 30 európai küzd meg egymással, hogy kijusson a világverseny döntőjébe, melyet 24 válogatott részvételével augusztus 20-án és 22-én rendeznek Koppenhágában.

A magyar csapatba a hazai selejtező megnyerésével lehetett bekerülni. Szentgyörgyvölgyi Örs, (a DVSC e-sportolója) PlayStation konzolon, míg Borkai Ádám (a spanyol Revans Esport Club versenyzője) Xbox konzolon játszik majd. A csoport küzdelmei során minden ellenfél ellen egy mérkőzést kell lejátszania a válogatott játékosainak.

Az online selejtezőben Norvégia, Svédország, Szlovákia, Törökország, Franciaország, Svájc és Ukrajna lesz a csoportellenfél. Ellenük kellene az első négy hely valamelyikét megszerezni ahhoz, hogy játékosaink az egyenes kieséses szakaszban folytathassák a versengést. Amennyiben ott is sikerülne jól szerepleni, akkor a nyár végén az 500. 000 dollár összdíjazású döntőben játszhatnának.

Az aktuális játéknap eredményei a DVSC Esport egyesületének hivatalos Facebook-oldalán is megtalálhatóak lesznek.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!

 

dvsc.hu

Álmában fejszével és ököllel ütlegelte a sértettet a vádlott, miközben társai biztatták

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek