Sport
2022-12-08

Együttműködik a Capital Block és a DVSC

A Capital Block a vezető web3 ügynökség a sport- és szórakoztatóipari piacon, mely mostantól a Debreceni VSC (DVSC) hivatalos web3 partnere. Az együttműködés értelmében a DVSC az első labdarúgó klub Magyarországon, mely jelezte vállalkozási szándékát a web3 térben.

  • A DVSC az első olyan labdarúgó klub Magyarországon, mely érdeklődik a web3 tér lehetőségei iránt.
  • A Capital Block vállalja a tanácsadást a DVSC számára a web3 térben folytatott tevékenységi lehetőségekkel kapcsolatban.
  • A tokenek, NFT-k és más vállalkozások a metaverzumban hamarosan mind a DVSC lehetőségeivé/terveivé válhatnak.
  • A Capital Block már több futball klubbal is együtt dolgozik, többek között olyanokkal, mint a Galatasaray (Törökország), az AS Monaco (Franciaország) és a Legia Warszawa (Lengyelország).
  • Tim Mangnall, a Capital Block vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a DVSC partnerévé válunk, hiszen ők a magyar sport igazi úttörői. Szoros együttműködés veszi kezdetét a klubbal web3 termékek széleskörű fejlesztési lehetőségeit tekintve, melynek célja, hogy a DVSC-szurkolók egy újabb formában is minél közelebb kerüljenek a szeretett klubjukhoz.

dvsc.hu

A Capital Block a vezető web3 ügynökség a sport- és szórakoztatóipari piacon, mely mostantól a Debreceni VSC (DVSC) hivatalos web3 partnere.

A klub forradalmian új web3 termékek iránt érdeklődik, melyek lehetővé teszik, hogy a szurkolók közelebb kerüljenek a klubhoz.

Az együttműködés értelmében a DVSC az első labdarúgó klub Magyarországon, mely jelezte vállalkozási szándékát a web3 térben. A Capital Block feladata tehát, hogy a tanácsadásban és későbbiekben, egyeztetés után, a megvalósításban is egyaránt segítse a DVSC lehetőségeinek kiaknázását a web3 térben, melyek között szerepelhet a tokenek és NFT-k piacra dobása, valamint a metaverzumba való betörés.

A Capital Block komoly tapasztalatokkal rendelkezik a sikeres web3 termékek fejlesztését illetően, melyek lehetővé teszik, hogy a futballrajongók közelebb kerülhessenek a saját klubjukhoz. A vállalat már együtt dolgozik olyan jelentős futball klubokkal, mint amilyen az AS Monaco Franciaországban, a Legia Warszawa Lengyelországban és a Galatasaray Törökországban. A Capital Block vezette a Galatasaray első NFT-jének piacra dobását, melyet kevesebb mint egy perc alatt el is adtak.

A Capital Block szerint a web3 még meglehetősen kiaknázatlan az európai labdarúgó klubok körében. Noha egyre több klub jelenti be a web3 projektekben való érdekeltségét, a kontinens még messze elmarad az amerikai piactól.

A Capital Block vezérigazgatója, Tim Mangnall így folytatta: „Azonnal munkához látunk, hogy olyan innovatív web3 termékeket hozzunk létre, melyek közelebb hozzák a szurkolókat a DVSC-hez és biztosítják, hogy a klub a magyar futball innovációjának előterében maradjon. Figyeljétek hát ezt a teret!”

„A web3 termékek piacra dobása előtt arra fogunk fókuszálni, hogy a DVSC szurkolók megértsék, hogy mi is az a web3, és felismerjék azokat a kézzel fogható lehetőségeket, melyeket magában rejt.”

A DVSC sajtófőnöke, Tóth Csaba Zsolt megjegyezte: „Alig várjuk, hogy a Capital Block-kal dolgozhassunk együtt, hiszen ők Európában az élmezőnyben vannak, ha a web3 és a sport metszőpontjáról van szó. Nagy hatással voltak ránk a tervük, miszerint a projekt középpontjában szeretnék állítani a fantasztikus Loki-szurkolókat, és izgatottan várjuk, hogy hamarosan mi is megoszthassuk a terveinket.”

A Capital Block-ról

A Capital Block az egyetlen elkötelezett web3 ügynökség a sport és szórakoztatóipari piacon, mely a sport klubokra és csapatokra fókuszál. Az ügynökség segíti a labdarúgó klubok, brandek, produkciós cégek, művészek, hírességek és vendéglátók eligazodását a web3-on, mélyreható ismeretet biztosít arról, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem, valamint arról, hogy milyen platformokat érdemes használni.

A Capital Block a hivatalos ügynöke jelenleg a következő kluboknak: Galatasaray, AS Monaco, Trabzonspor, Legia Warszaw; 2022-ben pedig más jelentős együttműködések bejelentését is tervezik. A vállalat web3 ügynökségként tekintve platform semleges, ami azt jelenti, hogy a megfelelő partnerekkel való összekapcsolás révén azonosítja a legjobb lehetőségeket ügyfelei számára, miközben építi a közösségüket és hosszútávú stratégiájukat, ami minden web3 projekt alapvető eleme.

A Capital Block a Capital Sports Media-ból fejlődött ki, mely Európában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Törökországban működő labdarúgó klubok sportkínálatát és általános médiatevékenységét birtokolja és kezeli.

A Capital Block vezérigazgatója Tim Mangnall. Tim ugyanezt a szerepet tölti be a Capital Sports Media-nál is, amelyhez 2017-ben csatlakozott, mielőtt az kivált a Capital Block-ból. Ezt megelőzően a Premier Sports Network kereskedelmi igazgatója volt, amely a sport- és szórakoztatóiparra szakosodott sport- és kereskedelmi ügynökség.

Mi az az NFT?

Az NFT az angol non-fungible token szavak rövidítése, aminek nem helyettesíthető token a jelentése. Az NFT kizárólag digitális formában létezik, teljesen egyedi, tehát semmivel nem helyettesíthető (lényegében egy NFT olyan, mint pl. a Mona Lisa festmény). NFT ugyanakkor bármilyen digitális formában tárolható dolog lehet, pl. egy zenemű, egy grafika, egy YouTube-videó. 

dvsc.hu

Kiállítással és emlékkoncerttel emlékezett Debrecen Tréfás György operaénekesre

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek