Sport
2022-11-15

A DEAC Gladiators is gyűjt a rászorulóknak

Az egyetemi klub amerikai focistái segítenek a kárpátaljai nélkülözőknek.

Visszatérve az ünnepi hagyományhoz, az idei évben ismét adománygyűjtést szerveznek a rászoruló gyermekek számára. A DEAC Gladiators amerikai futballcsapata a Názáreti Egyház missziós tevékenységéhez csatlakozva szeretné boldogabbá tenni a Kárpátalján élő gyermekek karácsonyát.

Mint ismeretes, már a háború kitörését megelőzően is nagyon sok család élt nehéz körülmények között a kárpátaljai régióban, amit a háború okozta külső és belső gazdasági tényezők tovább megnehezítettek. A misszióban résztvevők már több éve, fáradságot nem kímélve próbálnak hétről-hétre segíteni az ott élők mindennapjain, ami az aktuális helyzetben a határzár miatt még nehezebbé vált. Az idei év folyamán számos élelmiszer és ruhaadományt sikerült átjuttatniuk, ami az ottani családoknak nagyon sokat jelentett, hiszen volt, aki ezáltal tudott legalább egyszer élelemhez jutni a nap folyamán, vagy csak így tudott meleg ruhát viselni a téli hónapokban. Közeledve az ünnepi időszakhoz, sajnos elmondható, hogy ezen családok nagy részének nem telik arra, hogy gyermekeiket meglepve bármit is ajándékozzanak nekik karácsonyra. Ezen szeretne a DEAC Gladiators is segíteni. A cél, hogy egyetlen gyerek se maradjon meglepetés nélkül az ünnepek alatt.

Ehhez viszont a szurkolókra is szükség van. A DEAC Gladiators az alábbi gyűjtőpontokon várja a már megunt, de jó állapotban lévő plüssöket, gyerekjátékokat. Ha valaki ezen felül késztetést érez, hogy segítsen a szükségben lévőknek, akkor szívesen fogadnak bármilyen (nem hűtendő) édességet, csokoládét is.


A gyűjtőpontok az alábbi helyszíneken találhatóak:

– Teniszke Egyetemi Klub, 4032 Debrecen, Dóczy József u. 9.

– Media Shop mintabolt, 4025 Debrecen, Debrecen, Piac u. 61.

– Bro’z edzőterem, 4027 Debrecen, Füredi út 76.

– Le Petit ételbár, 4029 Debrecen, Debrecen, Pacsirta u. 55.

 

A plüssgyűjtés december 11-ig tart, hogy az adományok időben megérkezzenek Kárpátaljára.

 

Tegyük Együtt szebbé a gyerekek karácsonyát!

Centenáriumra készül a Francia Tanszék

Eltűnés miatt keresik Barna Szabolcsot

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek