Sport
2022-11-20

Több mint 50 ezren szurkolnak vasárnap a Puskás Arénában

Férfi A-válogatottunk november 20-án, vasárnap 20.15-kor lép pályára utolsó idei mérkőzésén, a görögök elleni felkészülési találkozón a Puskás Arénában.

A mérkőzésre több mint 50 ezer belépőjegy már elkelt, ezért érdemes időben megérkezni a Puskás Arénához-írja az mlsz.hu . A stadion kapuit két órával a kezdőrúgás előtt, 18.15-kor nyitják.

Javasoljuk, hogy mindenki vegye igénybe a közösségi közlekedés lehetőségeit, a BKK járatsűrítéssel készül a nagy számú szurkoló fogadására. Az utazás megtervezéséhez segítséget nyújt a BudapestGO alkalmazás, amelyben minden aktuális tudnivaló megtalálható a szurkolók számára.

Személygépkocsival azért sem érdemes a Puskás Aréna környékére indulni, mert rendőrségi zárások segítik majd a gyalogos közlekedést.

A megszokott módon, mindenki figyelje a jegyén a rá vonatkozó kapucsoportot és beléptető kaput. Érvényes jegy nélkül senki ne érkezzen a Puskás Arénához. Az előrejelzések alapján csapadékos idő várható, a kinyomatott jeggyel érkezők vigyázzanak a jegyükre, védjék az elázástól, és a mérkőzés végéig őrizzék meg a belépőket.

A gyermekcsoportok és gyermekkel érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a kapucsoportok széleinél található forgóvillákat kimondottan a gyermekek beléptetésére tartják fenn a szervezők.

Jegyeket, a készlet erejéig, még a mérkőzés napján is lehet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Forrás: mlsz.hu

Karácsonyi mozizás a Future of Debrecennel!

Szivárványos karszalag

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek