Sport
2022-10-31

Vereséget szenvedtünk Monoron

Az emberhátrányban is hősiesen küzdő DVSC-DEAC sorsa a hajrában pecsételődött meg.

Mindössze 11 játékossal tudott elutazni Monorra vasárnap a DVSC-DEAC női labdarúgócsapata. Az NB II Keleti csoportjának 9. fordulójában rendezett találkozón a mieink helyzetét tovább nehezítette, hogy 1-0-s hazai vezetésnél Rózsa Barbara fejsérülést szenvedett, ezért nem tudta folytatni a játékot.

A hősiesen küzdő vendégek a második félidőben fogyatkoztak tíz főre. Ennek ellenére a házigazdák csak a rendes játékidő letelte után tudtak betalálni kétszer, s így három góllal megnyerték a meccset.

– Sajnos a tegnapi mérkőzésre nagyon szűkös kerettel tudtunk kiállni. Összesen tizenegy játékost tudtam a pályára küldeni, de a második félidőben Rózsa Barbi fejsérülést szenvedett – itt is szeretnék neki mielőbbi felépülést kívánni. Emiatt csak tízen tudtuk végigjátszani a meccset. Kiegyenlített mérkőzés volt, helyzetek itt is ott is. Az ellenfelünk berúgta a ziccereit, mi, sajnos nem tudtunk élni a lehetőségekkel, tompán játszottunk nem voltunk veszélyesek a kapura. Emberhátrányban meg is kaptuk a góljainkat – értékelt Krascsenics Csilla vezetőedző.

Női NB II Keleti csoport, 9. forduló
Monor SE-DVSC-DEAC 3-0 (1-0)
DVSC-DEAC: Kopjári – Kovács, Rózsa, Mucsi, Hardon – Éles, Szekeres, Szűcs – Jakus, Jakab, Molnár. Edző: Krascsenics Csilla.
Gól: Megyesi (23.), Sass (91.), Pirót (98.)

Nem csupán a vereség fáj

Áder János az energiabiztonságról beszélgetett új podcastjában

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek