Sport
2022-09-02

Szombaton debütál a Dombi-Madar edzőpáros

A legmagasabb osztály hétvégi fordulójában a Fehérvár együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban a DVSC.

A hétközi fordulóban kétgólos vereséget szenvedett a DVSC a Zalaegerszeg otthonában, és mint később kiderült, ez volt Joao Janeiro utolsó mérkőzése is egyben a Loki kispadján. A találkozó másnapján a klub és a szakember közös megegyezéssel felbontották a szerződést, mely kenyértörés már a Puskás elleni mérkőzés után levegőben lógott. Nem tisztünk boncolgatni az okokat, nem is tesszük, ám a döntés eléggé megosztotta a közvéleményt, a közösségi hálón ki-ki vérmérséklete szerint kommentálta a történteket.

Ideiglenesen új vezető és pályaedzőt nevezett ki a klubvezetés a csapat élére, a nevek hallatán sokak felkapták a fejüket. A következő mérkőzésen a DVSC két ikonja, Dombi Tibor és Madar Csaba készíti fel a csapatot, a háttérből pedig egykori mesterük, Herczeg András segíti a munkájukat.

Szombaton már be is mutatkozhat az edzőpáros (trió), ugyanis hétvégén újabb fordulót rendeznek az élvonalban. A Vasutas azt a Fehérvárt fogadja, mely gárdával egykor parázs csatákat vívtak. A mostani párharc is kiélezett lehet, hiszen a Vidi sem mutat túl jó formát, az újonc Kecskemét ellen is csak a hosszabbításban sikerült begyűjtenie Michael Boris legénységének a három pontot. Ezzel a győzelemmel meg is előzte a debrecenieket a Fejér megyei gárda, fellépve a 7. helyre.

Nincs könnyű dolga az új szakmai stábnak, hiszen fel kell rázni a csapatot, rendet tenni a fejekben, illetve egy olyan taktikát kidolgozni, mely eredményre vezethet. Utóbbiban lehet nagy segítségre Magyarország legeredményesebb edzője, Herczeg András. Bár nem lesz egyszerű feladat, ám bízunk abban, pontot, akár pontokat gyűjt a csapat, de ezúttal egy döntetlennel is kiegyeznénk.

OTP Bank Liga 7. forduló

DVSC – MOL Fehérvár FC

09.03. 18:15      Nagyerdei Stadion

Re Show

Tennél a jobb jövőért? Az újító benned lakik!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek