Sport
2022-04-03

A DEAC három szettben győzte le a Szolnokot.

A DEAC női röplabdázói szombat este a szolnokiakkal csaptak össze idegenben. A Tisza-parti együttest februárban nagy csatában fektettük két vállra a DESOK-ban (3:2), ám ezúttal simábban nyertünk.

Megnyomtuk a találkozó elejét, néhány perc alatt komoly fórra tettünk szert (2:9). Ezt követően stabilan őriztük az előnyünket (10:18), végül simán nyertük meg az első szettet. A második játékrész derekán megint jelentős differencia alakult ki az együttesek között (7:14). A folytatásban felzárkóztak a hazaiak, de a fordítás nem jött össze nekik. A harmadik felvonás az elsőhöz hasonlított, vagyis újra rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a Szolnokra. Folyamatosan nyílt az olló, aztán ezt a játékrészt tizenkét egységgel húztuk be.

– Megint egy jó mérkőzésen vagyunk túl. Főleg a lányok hozzáállását szeretném kiemelni. Kevés hibával, koncentráltan játszottunk, egyedül a második szett végén akadt egy kicsi holtpontunk, ezt leszámítva mi irányítottunk. Gratulálok a csajoknak, és köszönjük a szurkolók támogatását! – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző.

Együttesünk ezzel a magabiztos győzelemmel stabilizálta a harmadik helyét a tabellán. A DEAC a következő játéknapon a Szegedet fogadja.

NB II Kelet Felsőház 7. forduló
Szolnoki SPC-DEAC 0:3 (14:25, 22:25, 13:25)

Az utolsó negyedben dőlt el: vereség az idénynyitón

Demeter György

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek