Sport
2022-02-26

Vasárnap LOKI-MTK

Hat esztendő nem kis idő: egy újszülöttből ennyi év alatt általános iskolás lesz, az ifjú serdülőből felnőtt. Ez a szám számunkra annyiban érdekes, hogy csaknem pontosan 6 éve, hogy az MTK bajnokin legyőzte a DVSC-t, 2016 márciusa óta ez nem sikerült a fővárosi együttesnek.

Azóta 2 Loki-győzelem mellett 5 döntetlen született a két gárda összecsapásain, tehát a döntetlenek domináltak, iksz lett a tavaly őszi meccs is (1-1).

Az örökmérleg az MTK-nak kedvez (19 döntetlen mellett 41 budapesti, 30 debreceni siker), azonban az utóbbi időszak tendenciája egyértelműen szoros mérkőzést ígér vasárnap 17 órára a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapás súlyát aligha kell hangsúlyozni, hiszen a 25 ponttal 8. DVSC a 20 egységgel kieső helyen álló, 12. csapatot fogadja, tehát finoman fogalmazva is sokat számíthat, milyen eredmény születik a 22. fordulóban.

A Loki egyébként egészen speciális pozícióban van, hiszen éppúgy 4 pontnyira van a 4. helyet elfoglaló Mol Fehérvár FC-től, mint a 11., kiesést jelentő helyen tanyázó Újpesttől, tehát egy hazai siker esetén egyértelműen felfelé vezethet csapatunk útja. Az MTK játéka – vélhetően az új igazolásoknak is köszönhetően – mostanság stabilizálódni látszik, ám ez még inkább igaz a DVSC-re, amely utóbbi 6 bajnokijából csak egyet veszített el, s közben legyőzte az FTC-t, a Fehérvárt és a Puskás Akadémiát is. A recept adott…

Forrás: dvsc.hu

Fenntartható női higiénia

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek