Sport
2022-02-12

A jó rajt lökést adhatna a folytatáshoz

Bidzilya Anton szerint a Debreceni Egyetem alakulata nem foglalkozik az ellenfél pozíciójával.

A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB III Keleti csoportjában. A DEAC futballcsapata az év első tétmeccsén a Törökszentmiklóst fogadja, az összecsapás vasárnap 14 órakor kezdődik. Ellenfelünk nem tétlenkedett a holtszezon során, többek között edzőt váltott, így a tavaszi idényben a Gergely Mátyás, Vasas Károly páros feladata lesz a bennmaradás kiharcolása. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei gárdáról jó emlékeink lehetnek, ugyanis augusztus közepén 4-0-ra vertük, a góljainkat Székely Dávid, Bényei Balázs, Orosz Marcell és Csányi Ádám szerezte.

 Nem foglalkozunk azzal, hogy a törökszentmiklósiak az utolsó helyen állnak a tabellán. Ugyanúgy készülünk erre a találkozóra, mintha az éllovassal találkoznánk. A jó rajt kellő lökést adhatna a folytatásra. Szerintem remekül sikerült a felkészülésünk, az a célunk, hogy ezt a pályán is bebizonyítsuk. Az alapozás előtt kaptunk egy programot, amit otthon kellett elvégeznünk, ennek köszönhetően megfelelő állapotban vághattunk neki a munkának. Természetesen örülünk annak, hogy az összes edzőmeccsünket megnyertük, bár ezeken a találkozókon nem feltétlenül a végeredmény volt a fontos, hanem a gyakorlás. A mérkőzéseken arra is lehetőség nyílt, hogy az új játékosaink (Szabó Levente és Ujvárosi Ádám – a szerk.) felvegyék a fonalat – nyilatkozta Bidzilya Anton.

21 éves futballistánk az ősszel tizenegy bajnokin léphetett pályára. Ez a szám magasabb is lehetne, de különböző sérülések keserítették meg az életét.

– Jó lenne, ha az egészségügyi problémák idén már elkerülnének. Az alapozás során minden edzésen részt vettem, ennek köszönhetően jó erőnléti állapotban vagyok. Konkrét célokat nem fogalmaztam meg erre a félévre, abban bízok, hogy a csapat minél előkelőbb helyen végez, én pedig sok játéklehetőséget kapok – zárta mondandóját játékosunk, akinek a neve mellett jelenleg négy gól szerepel.

A szurkolók a jegy.deac.hu weboldalon már meg tudják vásárolni a tiketteket, amelyek egységesen 500 forintba kerülnek. Fontos információ, hogy a belépéshez védettségi igazolvány kell, aminek érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá.

NB III Keleti csoport
DEAC-Törökszentmiklósi FC-Veteriner
2022. 02. 13. (vasárnap) 14:00, DEAC Sportcampus

Fotók: Derencsényi István

 

Walk off The Earth

Nemzetközi elitcsapat a Debreceni Egyetemért

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek