Sport
2022-02-02

A Cigándot is legyőztük

A Debreceni Egyetem alakulata 2-0-ra diadalmaskodott a szerdai összecsapáson.

Ma újabb edzőmeccs szerepelt a DEAC programjában: labdarúgóink a Cigándot látták vendégül. A borsodi alakulat a megye I-ben kedvező helyzetből várhatja a folytatást, hiszen vezeti a tabellát. A vendégeknél kezdőként kapott lehetőséget az a Luis Ramos, aki korábban az együttesünket erősítette. A cigándiakat Szatmári Csaba irányítja, ő játékosként szép sikereket ért el Sándor Tamással a Lokiban.

A felkészülési mérkőzésen főleg a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben Bereczki Dániel közelről vette be az ellenfél kapuját, ezzel megszereztük a vezetést. A térfélcsere után Gaczella kb. 20 méterről leadott lövését nem tudta hárítani a cigándi kapuvédő, ezzel alakult ki a 2-0-s végeredmény. A második játékrészben téli szerzeményeink (Ujvárosi Ádám és Szabó Levente) is pályára léptek.

Spitzmüllerék ebben az évben hibátlan mutatóval rendelkeznek, korábban a Balmazújvárost, a DVSC második csapatát és a Sényőt fektették két vállra. Vasárnap a Tiszafüred elleni tartjuk a bajnoki főpróbát a műfüves pályánkon, az ütközet 10.30-kor kezdődik.

Felkészülési mérkőzés
DEAC-Cigánd 2-0 (1-0)
gólszerzők: Bereczki, Gaczella.
A DEAC kezdőcsapata: Deczki – Soltész, Virág, Orosz – Jankelic, Spitzmüller, Sándor, Csányi – Bereczki, Székely, Bidzilya.
Csereként lépett pályára: Ratku, Lakatos, Sárosi, Ujvárosi, Szabó L., Gaczella, Trencsényi. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Dr.Simó Ferenc

Csak a DEAC!

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek