Sport
2021-05-12

Egy lépésre az NB I-től

A 77 pontos Loki listavezetőként várja a vasárnap 18.30 órakor kezdődő, Haladás elleni idényzárót. A második Gyirmótnak és a harmadik helyre csúszott angyalföldi alakulatnak egyaránt 75 pontja van. Mindez azt jelenti, hogy amennyiben a DVSC nyer az utolsó fordulóban, biztosan bajnokok, de az NB I-be való visszajutás vélhetően már egy döntetlennel is ténnyé válik, miután vetélytársaknál sokkal jobb a debreceniek gólkülönbsége.

A Loki vasárnap szerencsére számíthat a szurkolói támogatására is, az előzetes érdeklődés igen nagy. Fontos tudni, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkerek, illetve az általuk kísért 18 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a DVSC-Haladás bajnokit a Nagyerdei Stadionban. A klub ezzel is szeretné megköszönni szurkolóinak a nehéz időkben való hűségét és kitartását.

Az igazolványok ellenőrzése időt vesz igénybe, ezért kérik, hogy mindenki időben érkezzen a stadionhoz. A létesítmény kapui már 17 órakor megnyitnak a szurkolók előtt, tehát mindenki kényelmesen elfoglalhatja a helyét. A klub természetesen gondol a bérleteseire is, ők az idény vége után részesülnek majd kompenzációban. A vasárnapi meccsen a védett bérletesek természetesen a saját helyükre ülhetnek.

Miután lejárt az MLSZ által kiszabott szektorbezárás, most már a B2-B8 szektorok is nyitva lesznek!

A 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt! A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérik a szurkolókat, hogy ezeket feltétlenül vigyék magukkal! Azon bérletesek, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló okmánnyal, nem szurkolhatnak a mérkőzésen a csapatnak. Kárpótlásukkal kapcsolatosan a bajnokság után adnak majd információt.

A maszkviselés a stadionban nem kötelező, azonban továbbra is javasolják a használatát!

dvsc.hu

Jeszenszky Zsolt

Újjáéled a Nagyerdei Szabadtéri Színpad

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek