Sport
2021-07-02

Újabb játékos érkezett a Nyírgyulajtól

Vass Ottó be akarja bizonyítani, hogy helye van a Debreceni Egyetem együttesében.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Harmati Tamás a Nyírgyulajtól a DEAC férfi futsalcsapatához igazolt. Hasonló utat tesz meg Vass Ottó is, aki négy szezont húzott le a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gárdánál.

“Tizenkilenc éves voltam, amikor elfogadtam előző együttesem ajánlatát. Rengeteget tanultam ott, főleg taktikailag, amit alátámaszt, hogy az utánpótlás-válogatottba is bekerültem. Bízom benne, hogy a felnőttek között is bemutatkozhatok a nemzeti együttesben. Szép emlékekkel távoztam, de most már csak a DEAC-ra szeretnék összpontosítani. Évről évre fejlődik a klub, ez is befolyásolt, amikor meghoztam a döntésemet. Szintén mérvadó volt, hogy Debrecenben élek, így nem kell ingáznom. Örülök, hogy bizalmat szavazott nekem Elek Gergő vezetőedző, szeretnék neki bizonyítani, hogy helyem van ebben a csapatban. Óriási motiváció dolgozik bennem, így már az alapozást is nagyon várom, pedig ez az időszak nekem sem a legkedvesebb. Szerintem a felsőházba ismét odaérhetünk, a jó szerepléshez pedig én is hozzá akarok járulni” – fogalmazott Vass Ottó.

Ottó az erősségeivel kapcsolatban elmondta, termete ellenére agilis játékosnak számít, aki bátran felvállalja az egy az egy elleni szituációkat. Hozzátette, védekezésben elvégzi a “piszkos” munkát, de a támadásépítésekből is szereti kivenni a részét.

Új szerzeményünk számára valószínúleg a beilleszkedés sem okoz majd megoldhatatlan feladatot, hiszen keretünk több tagját is ismeri már.

“Valóban nem lesz ismeretlen a közeg, többek között Faragó Lajosnak, Siska Gergőnek vagy Harmati Tamásnak sem kell bemutatkoznom. Egyébként csak jókat hallottam a csapatot övező hangulatról, így biztos vagyok benne, hogy kedvesen fogadnak majd a srácok” – zárta mondandóját Vass Ottó.

Könyves Norbert

Dániel András

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek