MegMinden
2021-07-01

Könyves Norbert

(csakfoci.hu)

Magyar válogatott csatárral erősítenek az NB II-re

 

A csakfoci.hu információi szerint Diósgyőrben folytatja pályafutását Könyves Norbert, a ZTE magyar válogatott támadója. A DVTK meg is erősítette hírünket.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Könyves Norbert szerződtetésére igen jó esély mutatkozik a másodosztályba kiesett és komoly átalakuláson áteső DVTK-nál. A 32 éves, vajdasági születésű támadó így hamarosan lecserélheti a ZTE mezét a diósgyőriekére, azok után, hogy tavaly nyári leigazolása óta 24 bajnokin 6 gól és 5 gólpassz volt a mérlege kék-fehérben.

Könyves karrierje során megfordult az MTK, a DVSC és a Vasas együttesében is, 2012 óta folyamatosan az élvonalban játszik. A támadósorban több poszton is bevethető, jobb- illetve balszélsőként, valamint befejező csatárként is gólerős játékos.

A magyar válogatottban 5 mérkőzésen lépett eddig pályára, tavaly ősszel, a szerbek elleni Nemzetek Ligája-találkozón szerzett győztes gólja után ünnepelt játékosa volt a nemzeti csapatnak, de tavaszi gyengébb formája miatt nem tudta magát beverekedni Marco Rossi Eb-keretébe.

Az eredeti írást itt találja.

Az Év Fája

Újabb játékos érkezett a Nyírgyulajtól

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek