Sport
2021-05-30

Dárdai Pál marad a következő idényben is a vezetőedző

A Hertha BSC lerövidítette Dárdai Pál szabadságát. Csupán három hét pihenő jut idén nyáron a magyar szakembernek, aki ezt vélhetően egy cseppet sem bánja: az utánpótlás helyett a következő idényben is az első csapat vezetőedzőjeként dolgozhat majd.

 

A döntést vasárnap hozta nyilvánosságra a berlini klub, amely az előző idény utolsó előtti fordulójában vívta ki bennmaradását a német élvonalban. Dárdai január 25-i kinevezését követően 16 bajnokin 18 pontot szerzett a csapattal, amely végül a tabella 14. helyén végzett. Mindezt úgy, hogy a megbízatás utáni heteket a pokolian nehéz sorsolás, a hajrát pedig a csapat koronavírusos megbetegedések miatt elrendelt házi karanténja, és az ezt követően besűrűsödött menetrend is nehezítette. 

A Hertha átmeneti sportigazgatója Arne Friedrich, a posztot nyártól betöltő Fredi Bobic, valamint Carsten Schmidt ügyvezető is támogatta Dárdai maradását. Információink szerint a végső igent a magyar tréner újabb kinevezésre a klubban kétharmados tulajdonrészt birtokló Lars Windhorst mondhatta ki. 

Bangóné Borbély Ildikó: "minimumörökség" a fiataloknak

Cseh László döntött, ott lesz Tokióban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek