Sport
2021-04-24

A gladiátorok mérkőzése óriás kivetítőn

A Teniszke terasza a beoltottak számának növekedése miatt kinyithat, így a DEAC Gladiators – Budapest Titans mérkőzést már onnan meg lehet tekinteni.

Magyarországon egyre többen oltatják be magukat, amely a koronavírus-járvány harmadik hullámának enyhüléséhez vezet. A beoltottak száma már meghaladta a 3,5 millió főt, így a vendéglátóhelyek teraszai kinyithatnak.

Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontján belül található Teniszke Sport és Egyetemi Klub is megnyitja teraszát. Ráadásul vasárnap egy remek programmal várja az érdeklődőket. A Sportközpont területén található óriás kivetítőn tekinthetik majd meg a nézők a DEAC Gladiators – Budapest Titans TD Store Divízió I-es amerikaifutball-mérkőzést. A találkozó érdekessége az lesz, hogy a néhány méterrel hátrébb található műfüves pályán zajlik majd az egyébként zárt kapus találkozó. A Teniszke teraszán csak helyben vásárolt italt lehet fogyasztani.

A DEAC Gladiators – Budapest Titans összecsapás április 25-én, vasárnap 16 órakor kezdődik a Dóczy utcai Sportközpont műfüves pályáján.

Május elején tartják a Szlovén Filmnapokat a Toldi Távmoziban

Ötös lottó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek