Sport
2020-12-10

Elmarad a a DEAC-Veszprém összecsapás

A Debreceni Egyetem csapata később pótolhatja a Veszprém elleni mérkőzést.

 Haladás-Berettyóújfalu csúcsmeccs mellett a tizenharmadik forduló másik rangadója a DEAC-Veszprém összecsapás lehetett volna. Nem véletlenül használunk feltételes módot, hiszen az ütközetet a veszprémiek kérésére elnapolták. Arról, hogy mikor pótolhat a két együttes, még nem született döntés.

“A péntekre kiírt Veszprém elleni mérkőzésünket a szövetség elhalasztotta a magyar futsalválogatott kazahsztáni Eb-selejtezője miatt, mivel ma reggel tért vissza a csapat, és a járványügyi szabályok betartása mellett a hatósági karanténból leghamarabb szombat délután engedik ki a játékosokat. Az MLSZ a két klubra bízta, hogy mikor legyen pótolva a mérkőzés. Mi felajánlottuk a hétfőt vagy a keddet, utóbbit első körben elfogadtak a veszprémiek, utána azonban az egyoldalú halasztás lehetőségével éltek. Még kérdéses, mikor játsszuk le a mérkőzést, a két klub megegyezésén alapul, ha ez nem történik meg december 31-ig, akkor a szövetség jelöl ki egy napot” – nyilatkozta Elek Gergő vezetőedző.

Ha minden jól alakul, az ötödik helyen álló DEAC legközelebb az Aramis otthonában lép pályára december 18-án. Elek Gergő legénysége tíz összecsapásából hatot megnyert, négyszer pedig veszített, így tizennyolc ponttal rendelkezik jelenleg.

 

Forrás: deac.hu

Jól haladnak a kerítésépítési munkálatok a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren

Debrecen kulturális programjai Milánóban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek