MegMinden
2024-02-20

Hajdú Szabolcs film

(youtube)

Kálmán-nap (16) előzetes

Szereplők: Hajdu Szabolcs, Tóth Orsolya, Földeáki Nóra, Gelányi Imre, Szabó Domokos Operatőr: Bántó Csaba Zene: Hajdu Szabolcs Jelmeztervező: Pető Kata Hang: Dusan Kozak Vágó: Zuzana Cséplő ASFS Co-producer: Dan Wechsler, Andreas Roald, Jamal Zeinal-Zade, Szirmai Árpád, Rajna Gábor, Faragó Attila, Petrányi Viktória

Produkciós menedzser: Gálovits Zoltán, Martina Agricolová Gyártó: Látókép Ensemble, az MPhilms és a Stark Sales Producer: Hajdu Szabolcs, Prikler Mátyás, Jim Stark Rendező, forgatókönyvíró: Hajdu Szabolcs Kálmánhoz és Olgához (Hajdu Szabolcs és Tóth Orsi) vendégségbe érkezik Levente és Zita (Szabó Domokos és Földeáki Nóra).

A két negyvenes páros Kálmán névnapját készül ünnepelni, de az egyre sűrűsödő koccintások mentén gyorsan felsejlenek a már nehezen titkolható párkapcsolati nehézségek. Hajdu Szabolcs kapcsolati trilógiájának második darabja is a színpadról kerül a filmvászonra. Míg az Ernelláék Farkaséknál című filmben a konfliktusok a gyermeknevelés körül forogtak, a Kálmán-napban az intimitás és a szexualitás hiányából fakadó feszültségek és morális dilemmák kerülnek a középpontba. A történet megtévesztően egyszerű és hétköznapi, amit az apró részletek tesznek lenyűgözővé.

Az eredeti írást itt találja.

Harry Potter programok

Pozitív a hétvégi kép

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek