Sport
2024-02-20

Pozitív a hétvégi kép

Urbin Péter elégedett a két felkészülési mérkőzésen látottakkal.

Szombaton két edzőmeccset is játszott a DEAC NB III-as labdarúgócsapata a Dóczy utcán, amely előbb a szoboszlóiakat verte meg 3–0-ra, majd a Körösladány ellen nyert 2–1-re.

– Mindkét mérkőzés végkicsengése pozitív számomra – mondta Urbin Péter vezetőedző. – A Hajdúszoboszló elleni meccsen vegyes csapattal álltunk ki olyan szempontból, hogy több fiatal jutott szóhoz, illetve a megye I-es együttesünkből csatlakozott hozzánk három játékos. Sajnos többen betegséggel, illetve sérüléssel bajlódnak, ezért elkélt a segítség. A gárda összetétele miatt nem volt egészen gördülékeny a játékunk, viszont annak örültem, hogy a két új emberünk, Tomola Patrik és Tóth Dániel is gólt szerzett. Fontos volt, hogy pozitív élményt hozott számukra a találkozó, de a fiatalok teljesítményére sem lehetett panasz – értékelt a tréner, majd áttért a nap második kilencven percére.

– A Körösladány ellen tetszett, hogy a srácok már frissebben mozognak, nagyon sokat viszontláttam azokból az elemekből, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Gondolok itt a labdakihozatalokra, a támadásépítésekre, illetve a védelmünk is stabil volt. A miénkhez hasonló játékerőt képviselő együttessel játszottunk, az a mérkőzés majdnem olyan ritmusban zajlott, mint egy bajnoki – adott hangot elégedettségnek a szakvezető.

A gárda ezen a héten a műfűről áttér a hagyományos gyepre, és tovább élesítik a formát a jövő hétvégi bajnoki rajtra.

Hajdú Szabolcs film

Bryan Adams újra Budapesten koncertezik

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek