MegMinden
2024-02-16

Mourinho

(sportal.blikk.hu)

A BL-ben és a Premier League-ben is megtippelte a végső győztest

A kétszeres BL-győztes portugál szakember a BL-ben a City vagy a Real Madrid sikerét várja, a Premier League-ben érzése szerint szintén két csapat között dőlhet el az aranyérem.

José Mourinho megnevezte azokat a csapatokat, amelyeknek érzése szerint a legnagyobb esélyük van megnyerni a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját.

A portugál szakvezető legutóbb az AS Roma kispadján ült, ám januárban a gyenge eredmények, illetve az Olasz Kupa-búcsú miatt megköszönték neki a munkát az örök városban. A kétszeres BL-győztes szakember a korábbi Manchester United-védő, Rio Ferdinand Youtube-on futó beszélgetős műsorában, a FIVE-ban tippelt a végső győztesekről.
 

„Ami a Bajnokok Ligáját illeti, azt mondanám, a Manchester City vagy a Real Madrid – kezdte Mourinho. – Ha bármelyik más csapat érne révbe, az nálam már a meglepetés kategória lenne. Carlo Ancelotti, illetve a klub miatt inkább a Realnak szurkolok, ami pedig a Premier League bajnoki címét illeti, nálam csak a Manchester City és a Liverpool van versenyben."

 

Az eredeti írást itt találja.

Az eredeti írást itt találja.

Mesterséges intelligencia

Globális felmelegedés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek