MegMinden
2023-01-18

Rippel Ferenc

(nlc.hu)

Rippel Feriék leragasztják éjszakára a szájukat.

„Belemehet bármi, pók, bogár, por” – Rippel Feriék leragasztják éjszakára a szájukat

Elvileg profi sportolók is használják ezt a technikát.

Rippel Ferenc, aki artista biohackernek vallja magát mindent megtesz, hogy hosszú és egészséges élete legyen. Vannak különleges módszerei, amiket nem csak magán, de fián, Herkulesen is szokott alkalmazni. 

Mint a legtöbb embernek, az artistának is fontos a jó, egészséges alvás. Ennek érdekében gyermekével időben lefekszenek, nem engedi neki a telefonhasználatot, de ami a legmeglepőbb, hogy mindkettőjük száját leragasztja. Ennek az okát a Borsnak árulta el. 

„Amikor szájon keresztül lélegzünk alvás közben, akkor fáradtabban ébredünk, kiszárad a szánk, belemehet bármi, pók bogár por, szőrszál, hajszál akármi, és ezeket mind lenyeljük és a torkunk is kiszárad. A szánk alapvetően nem légzőszerv, táplálkozásra és beszédre használjuk és ha a csak az orrunkon veszünk levegőt éjszaka, sokkal energikusabban ébredünk reggel. Ezt a technikát egyébként a sportolók, főleg a futók alkalmazzák, mert turbó hatással van a légzésükre és a teljesítményükre egyaránt – magyarázta Feri, aki azt is hozzátette, ehhez egy speciális tapaszt használnak. – Nem úgy kell elképzelni, hogy az egész szánkat betapasztjuk, csupán csak a szánk közepére kell tenni egy kétszer két centis kis tapaszt. Persze figyelembe kell venni mindenkinek a saját egészségügyi állapotát is, hiszen ha meg vagyok fázva, folyik az orrom én sem alkalmazom ezt a módszert. Azonban, ha valaki szeretne egészségesebb életet élni, a megfelelő légzéstechnikával ezt is elérheti.”

Az eredeti írást itt találja.

Látványos bolygóegyüttállás és bolygósorakozó látható a hétvégétől

A Tiktok korában 5 percenként változnak a trendek - Interjú Fran Vasilić énekes-dalszerzővel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek