MegMinden
2021-12-10

Kocsis Paulina

(blikk.hu)

Mélypontra került az X-Faktor versenyzője.

Még csak 23 éves az X-Faktor egyik legtehetségesebb énekesnője, Kocsis Paulina, akinek dalait, klipjeit már most több millióan megnéztek.

A dalszerzőként is sikeres énekesnő három éve alkot egy párt szerelmével, ám az RTL Klub tehetségkutatója nagy kihívás elé állította őket, ugyanis most alig tudnak találkozni.

Átlagosan naponta fél órát tudunk most együtt tölteni, ebbe kell mindent belesűríteni. Az a szerencse, hogy nagyon jól viseli, mert tudja, hogy ebben az időszakban az álmaimat élem meg, sőt ha éppen elfáradok és inkább hazamennék aludni, ösztönöz, hogy csináljam és nem baj ha nem találkozunk, inkább gyakoroljak – kezdte lapunknak Paula, aki azt is elárulta, kedvese hogyan tudja őt támogatni. - Azt a kevés időt, amit közösen tölthetünk, mindig próbálja úgy alakítani, hogy a lehető legjobban ki tudjak kapcsolódni otthon. Pihenünk, megmasszíroz, vacsorát készít, a kedvenc ételeimmel lep meg, mert nagyon jól főz és helyettem végzi a házimunkát. Pedig alapvetően ez nem jellemző rá, ám az X-Faktor alatt így tesz.

Paulinát a családja és a barátai hiánya viseli meg a legjobban. Az énekesnő elmondása szerint a stresszt úgy kezeli a legkönnyebben, ha a szeretteivel lehet, ám erre most nincs igazán lehetősége.

Az eredeti írást itt találja.

Feldolgozás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek