MegMinden
2024-01-18

Megyeri Csilla

(blikkruzs.blikk.hu)

Súlyos mélypontok.

Kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán Megyeri Csilla, aki a kényes kérdésekre is teljesen őszintén válaszolt. Az egyik követője rákérdezett arra, amit már sokan kiszúrtak: az utóbbi időben miért nem oszt meg a párjával, Zsoltival közös képet.

„Huh, eléggé összetett a dolog. Elég sok minden történt az elmúlt időszakban, amit nem osztottunk meg veletek, és ez tudatos volt. Plusz az elmúlt időszakban lelkileg nem voltam a topon, és nem akartam közös, vicces képeket posztolgatni, miközben teljesen másban voltam/voltunk. Mint minden párkapcsolatban, nálunk is vannak mélységek… Van, hogy minden jó, és van, hogy semmi sem az… Ha megosztottam valami közöset, akkor azt úgy éreztem, hogy oké, jöhet, helye van. Plusz Zsolti egyébként sem az a pózőrködő típus, és ezt az évek alatt elfogadtam" – mondta őszintén Csilla. Persze volt, aki azonnal arra gondolt, hogy már nincsenek is együtt. Ezt azonban gyorsan tisztázta.

"Nem azt írtam, hogy nem vagyunk együtt. Csak azt, hogy nem mindig minden tökéletes, szép és jó. De ez szerintem teljesen normális. Vagy nem?”

Az eredeti írást itt találja.

Szoros meccset játszottunk a Szegeddel

Prikler Mátyás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek