MegMinden
2023-09-16

Apu Vedd Meg

(nso.hu)

Az apja 20 ezer eurót fizetett, így szerződtették.

Nem mindennapi történetről számolt be a SportBible, ugyanis kiderült, hogy egy cseh harmadosztályú csapat, az FK Ústí nad Labem szerződtetett egy 22 éves joghallgatót, aki sosem futballozott még profi szinten. 

Martin Podhajsky egy 22 esztendős joghallgató, aki profi, félprofi, de még amatőr szinten sem futballozott korábban, a labdarúgással csak a FIFA-játékokon keresztül ismerkedett meg jobban. Ehhez képest ma már egy cseh harmadosztályú csapat, az FK Ústí nad Labem játékosa…

A fiatal joghallgatót édesapja vásárolta be a cseh klubhoz, méghozzá 500 ezer cseh koronáért, vagyis nagyjából 20 ezer euróért cserébe. A terv az, hogy legalább 10 percet kap majd egy bajnokin, de már most együtt készül a csapattal. A különös átigazolásról az az FK Ústí nad Labem elnöke is nyilatkozott.

„Sosem futballozott még, csak a FIFA-n keresztül ismerkedett a játékkal, de ha valaki 500 ezer koronát rak elém, akkor bárkit hagyok játszani… Ő maga mondta nekem, hogy szeretne nálunk játszani, majd felhívott az apja, így létrejött a transzfer. A szurkolók már az első hazai meccsen láthatják őt, de még csak a kispadon” – mondta Premysl Kuban klubelnök, aki szerint a drukkerek kifejezetten jól fogadták az új „erősítést”. 

 

Az eredeti írást itt találja.

TNT és Halott Pénz a 12. Zamat Fesztiválon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek