MegMinden
2023-03-16

Tom Cruise

(joy.hu)

Tom Cruise külseje drasztikusan megváltozott..

Tom CruiseTom CruiseSZÍNÉSZ, PRODUCER79cikk5galéria4videóMÉG TÖBB RÓLA idén kihagyta az Oscar-gálát, ami rengeteg találgatásra adott okot. Sokan rögtön azt gondolták, hogy Tom el akarta kerülni a kellemetlen helyzetet, hogy a vörös szőnyegen összefusson volt feleségével Nicole Kidmannel és annak párjával.
Bár Nicole Kidman és Tom Cruise kapcsolata és válása a mai napig az egyik legmeredekebb sztori Hollywoodban, mégsem valószínű, hogy ennyi év után a színész kihagyta volna az eseményt, ahol őt is ünnepelték, csupán emiatt.

Sokkal valószínűbb az, hogy azért nem tudott megjelenni, mert épp a Mission: Impossible: Leszámolás – Második rész című moziját forgatta Angliában. Pedig sokan várták, hogy láthassák a vörös szőnyegen, már csak azért is, mert legutóbb a 95. Oscar-díjra jelöltek ebédjén a The Beverly Hiltonban teljesen máshogy nézett ki, mint korábbanTom Cruise mindig adott a kinézetére: sportol, egészségesen táplálkozik és rendszeres kozmetikai kezelésekkel is igyekszik küzdeni az idő múlásával. Utóbbit valószínűleg kicsit túlzásba is vitte legutóbb.

A színész kihagyta az Ocart, de arra sikerült időt szakítania, hogy Londonba utazzon és részt vegyen Michael Caine születésnapi buliján. Caine 90. születésnapját ünnepelte, Tom Cruis-zal pedig a 2002-es Austin Powers – Aranyszerszámban című filmben szerepeltek együtt és azóta is szoros barátságot ápolnak.
Természetesen most is készült néhány fotó Tom Cruise-ról és mindenki nagy meglepetésére eltűnt az arcáról a puffadtság és a sápasztó narancsos szín is. Cruise kisimultabb mint valaha! Lehet, hogy helyrehozták a legutóbb elszúrt kozmetikai kezelést, vagy csupán a smink volt előnytelen? Az biztos, hogy most jó néhány évet letagadhatna.

Az eredeti írást itt találja.

Szabó László

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek