MegMinden
2022-10-18

Messi

(sport365.hu)

Messi őket tartja a vb legnagyobb esélyeseinek.

Alig egy hónap van hátra a katari labdarúgó-világbajnokság rajtjáig, így már a szakértők és a szurkolók is tippelgetnek, vajon ki emelheti majd magasba a trófeát. Ehhez a sorhoz csatlakozott nemrég Lionel Messi, aki elárulta, ő kiket tart a favoritoknak.

A szakértők a világbajnokság egyik esélyesének tartják az argentin válogatottat. Lionel Scaloni legénysége 2019 júliusa óta nem vesztett mérkőzést. Az argentinok csapatkapitánya, Lionel Messi ráadásul ismét remek formában van. A hétszeres aranylabdás ugyanakkor úgy gondolja, jó néhány favoritja lesz még a világbajnokságnak.

Vajon Lionel Messi jól érzi magát, hogy nyomást gyakorol a többi válogatóra néhány héttel a katari világbajnokság előtt ? Az argentin DIRECTV csatornának adott interjújában, amelyet néhány nap múlva adtak le, Albiceleste 10-es száma megemlítette kedvenceit az év végi találkozóra, különös tekintettel Brazíliára és Franciaországra.

"A nagy válogatottak, Brazília, Németország, Franciaország, Anglia, Spanyolország, bár biztos vagyok benne, hogy néhányat kifelejtek. De ha meg egy-két csapatra kéne leszűkítenem, azt mondanám, hogy Brazília és Franciaország a két nagy esélyes világbajnokság megnyerésére. Régóta ugyanaz a csapatuk és lenyűgöző játékosaik vannak” – fejtette ki a DIRECTV-nek.

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek