MegMinden
2023-11-15

Dombi Tibor

(Facebook)

Piros-Fehér Történetek.

A hónap utolsó csütörtökjén újra Piros-Fehér Történetek!

Annyi mindent írhatnánk a vendégünkről... sokan csak Tibikézik, szurkolók hada hívja Bombázónak is, társai olykor csak Kicsinek, de talán a pontos megszólítás ezúttal mindegy is. A személyisége, a pályán és a pálya mellett mutatott hozzáállása, teljesítménye, a példamutatása már rég debreceni ikonná tette, örökre beírva magát a történelmünkbe. Futásaira, a bombáira, olykor az eséseire, végtelen alázatára és a szélen diktált iramára méltán lehetünk büszkék. Gyertek el 30-án a Víztoronyba és elevenítsük fel együtt a legszebb közös pillanatainkat!

Rendezvényünk célja, hogy a klubunk, a csapatunk és a városunk értékeit megőrizzük, azokat tovább ápoljuk, ezáltal gazdagítsuk szurkolói közösségünket. A rendezvényről online közvetítés és felvétel ezúttal sem készül, ahogy hétvégente a stadionban, úgy csütörtökönként PFT esteken is alkossunk egy közösséget a közös ügyeink mentén.

Mi is pontosan a Piros-Fehér Történetek?
Az ultrák által életre hívott szurkolói esemény. Célunk a DVSC csapatához és Debrecen városához köthető ikonikus játékosok, edzők, szakmai vezetők és nevesebb támogatók meghívása, örökségünk ápolása és a szurkolói közösségünk további építése. Mindezt egy könnyedebb hangvételű tematikus beszélgetéssorozat keretein belül valósítjuk meg, néhány frissítő és még több számunkra kedves, szép történet kíséretében. A moderált beszélgetések látogatása természetesen díjmentes, az est második felében pedig akár te is szabadon kérdezhetsz a vendégektől.
A rendezvény ingyenes, várunk mindenkit szeretettel!

Időpont:
2023. november 30., csütörtök 18:30

Helyszín:
Nagyerdei Víztorony (4032 Debrecen, Pallagi út 7.)

Az eredeti írást itt találja.

Zöld Börze: Nem csak az fontos, ami védett!

Fények éjszakája

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek