MegMinden
2022-07-19

Lewandowski

(goal.com)

Lerántotta a leplet: elárulta miért hagyta el a Bayernt!

A Bayern gólgyárosa nem is tétlenkedett túl sokáig. máris interjút adott a Bildnek, ahol elmondta, hogy miért hagyta ott a német rekordbajnokot:

"Ki akartam magam próbálni egy másik bajnokságban. Ez a döntés már régen megfogalmazódott bennem. De hangsúlyoznom kell: életem legnehezebb döntése volt. Ha most nem jött volna össze, akkor valószínűleg soha. Ez egyszeri lehetőség volt, egyszeri, és az utolsó."
"Tisztában vagyok vele, hogy nemsokára 34 leszek. De nagyon erősnek érzem magam testileg és lelkileg is. És a Barcelona is így látta, ezért vettek meg. Még nem tudom, hogy mi lesz 2026 után, de szeretnék minél tovább a legmagasabb szinten játszani."

A 33 esztendős lengyel támadónak még át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, s ezután kerülhet sor a szerződés aláírására, amely 2026 fog majd szólni.

A hírek szerint a Barcelona 45 millió eurót fizet a bajoroknak, amelyet további 5 millió eurós bónuszok növelhetnek.

A lengyel támadó így zárta a szavait:

"Beszéltem Xavival, azt mondta, hogy szerinte passzolni fogunk egymáshoz, és címeket fogunk nyerni. Világos terve van arra vonatkozóan, hogyan emelje vissza a Barcelonát a legmagasabb polcra. Hiszem, hogy trófeákat fogunk nyerni."

Lewandowski 8 év után hagyta el a Bayernt, ahol 375 tétmérkőzésen 344 gólt rúgott, 72 gólpasszt adott, és minden évben német bajnok lett.

Az eredeti írást itt találja.

Mucsi Zoltán

Tehetséggondozás az egyetemi évek alatt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek