MegMinden
2022-09-03

Meghan

(borsonline.hu)

Meghan Markle legújabb interjúját az "idiotizmus csúcsának" nevezte egy szakértő.

Meghan Markle messzire gurította a pöttyös labdát legújabb interjújával, amelyet a The Cut magazinnak adott. Ebben bődületesebbnél bődületesebb butaságokat mondott a szakértők szerint, akik azt mondták, a sussexi hercegné megmutatta, mennyire ostoba és milyen nagy veszélyt jelent a királyi családra. Meghan többek között azt találta mondani, hogy az esküvője hasonló jelentőségű, mint Nelson Mandela szabadon bocsátása. Több emberjogi szervezet, illetve Mandela unokája is hevesen tiltakoztak a kijelentése ellen.

De attól sem riadt vissza, hogy a királyi család bárminemű megkérdezése nélkül azt állítsa, a jövőben visszaveszik a királyi családban elfoglalt pozícióikat Harryvel. "Úgy gondolom, hogy a megbocsátás nagyon fontos. Sokkal több energiát igényel, hogy ne bocsássak meg, de sok erőfeszítést igényel a megbocsátás. Valóban aktív erőfeszítéseket tettem, különösen annak tudatában, hogy bármit elmondhatok" - fogalmazott.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő a "idiotizmus csúcsának" nevezte az interjút, és úgy fogalmazott, hogy Meghan egyértelmű fenyegetést jelent a királyi családra nézve. 

"Rendkívül súlyos hibákat követett el ebben az interjúban. [...] Az az idiotizmus, hogy Nelson Mandelát említi egy napon magával, azt mutatja, hogy nem fogad meg tanácsokat, vagy nagyon rossz tanácsokra hallgat. Azt mondja, hogy bármit elmondhat, ami hadüzenet a királyi család számára. Különösen furcsa az időzítés annak fényében, hogy a következő hónapban az Egyesült Királyságba akarnak látogatni. Népszerűtlenek, háborúban áll a sajtóval és a királyi családdal is, és még mélyíti is a szakadékot. Semmi esély arra, hogy a királyi család a sok ámokfutásuk után megbocsátana nekik, és az egészen biztos, hogy a királyi családban betöltött szerepüket nem vehetik vissza. Bebizonyították, hogy teljességgel megbízhatatlanok" - véli a szakértő.

Az eredeti írást itt találja.

Magyarország minden segítséget megad a kárpátaljai magyar közösségnek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek