MegMinden
2021-06-17

Bruti

(Facebook)

Én kövér ember vagyok. Apám is kövér, anyám és testvérem is.

(Kedves olvasó! Az oldalt egy humorista írja és szerkeszti. Kérem a posztokat ennek ismeretében értelmezni, az irónia eszközeit felismerni.)

Háj!

Én kövér ember vagyok. Apám is kövér, anyám és testvérem is. Rengeteg ismerősöm kövér és az országunk megbecsült vezetői között is sok a túlsúlyos, vagy, ha nem is tudnak rendesen elhízni, látjuk bennük az igyekezetet és legalább nevükben Kövérek.

Sajnos nem tudok elmenni egy olyan abnormális trend mellett, amikor egyre többen választják a soványságot, vagy az átlag testalkatot, majd deviáns viselkedésüket megpróbálják a gyermekeikre is ráerőltetni. Ártatlan duci magyar gyermekektől vonják meg a falatot, csak, hogy hódolhassanak ezeknek a káros, Brüsszelből behurcolt szokásoknak. Sőt, sokan még kérkednek is vele! Nem álltalanak falatnyi bikinikben mutogatni a vékony testüket, vagy ami még ennél is rosszabb, egyesek megpróbálnak lefogyasztani másokat, természetesen nem önzetlenül, hanem jelentős anyagi haszonért cserébe.

Véleményem szerint a soványság egy vírus, amit csírájában kell elfojtani és gyógykezelni. Segítsük a gyógyulásukat, de addig se mentegessük őket, főleg adjunk alájuk a lovat, vagyis ne népszerűsítsük beteges dolgaikat. Az újságok címlapjain nem szabadna több vékony nőt és férfit reklámozni, a tévékben tegyenek ki 18-as (vagy, ha lehet 21-es) karikát, ha soványakat akarnak mutogatni, de még a rádiókban és újságokban is tüntessék fel, ha egy vékony ember beszél, vagy ír. Engem persze, mint toleráns magyar embert nem zavar, ha valaki vékony, amíg azt a négy fal között csinálja! Én sem szereplek fecskében az újságok címlapján. Ráadásul joggal feltételezhetjük, hogy a pedofilok nagyobb eséllyel kerülhetnek ki a soványak közül, hisz egy tisztességesen elhízott embernek esélye sincs a szaladgáló gyermekekkel szemben. Ezzel természetesen nem azt akarom sugallni, hogy minden sovány pedofil, de nem árt rajtuk tartanunk a szemünket! Legyünk éberek, nem hagyhatjuk, hogy magvukat a kövér nemzetünk testébe vessék! A gyermekeink jövője múlhat ezen!

És ne feledjük, Magyarország 60%-a túlsúlyos, mi vagyunk az igazi kétharmad! Ha megindulunk, megállíthatatlanok vagyunk!

Bonzsír!

Az eredeti írást itt találja.

Csajok és pasik

Nagy Kriszta

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek