Hajdú-Bihar
2021-11-03

Hajdúhadházon fogtak drogdílereket a rendőrök

Összesen 26 millió forintot és 150 gramm pszichoaktív szert foglaltak le a rendőrök egy rajtaütés keretében Hajdúhadházon.

 Az egyenruhások még szeptemberben tartottak összehangolt akciót több helyi ingatlanban. A razzia még a nyomozók elvárásait is felülmúlta. A helyi rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen hajtották végre szervezett elfogásokat. Összesen hét helyszínen, 26 millió forint készpénzt, valamint közel 150 gramm új pszichoaktív gyanús port és kristályos anyagot foglaltak le. Az egyenruhások a rajtaütéssel több, mint 700 adag bódító szer piacra kerülését akadályozták meg. A nyomozás adatai szerint a szervezetnek egy házaspár volt az irányítója, akik külön embereket alkalmaztak a tiltott szerek előállítására, porciózására, valamint eladására is. A 26 éves R. Richárd, valamint ugyancsak 26 éves felesége, B. Ibolya hét ismerősét és rokonát vette be az családi üzletbe.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a férjen kívül további öt személyt tartóztatott le, míg a feleség esetében házi őrizetet rendeltek el. A rendőrség a kilenc gyanúsítottal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt indított nyomozást.

Fotó: police.hu

Gördeszkával ütötte egymást a két asszony

Koronavírus: 140 új fertőzöttk Hajdú-Bihar megyében

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek