Hajdú-Bihar
2023-06-14

Több baleset és egy nagy tűz volt kedden

Többek között Püspökladányban, Hajdúböszörményben, Nagyhegyesen is vonultak az egységek.

Kedden kora reggel egy autó az árokba hajtott Nagyhegyes közelében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót.

Egy fa dőlt a kerékpár útra Balmazújváros és Nagyhegyes között, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a forgalmi akadályt képező fát eltávolították az útról.

Szalmakazalban keletkezett tűz kedd reggel, Püspökladány közelében. A mintegy négyszáz körbála egy nyitott tárolóban volt. A püspökladányi, a karcagi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók munkáját a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat, hogy a tűz ne terjedjen át a tároló tetőszerkezetére, illetve a közelben található más gazdasági épületekre. A terület mérete miatt Szeghalomból, Debrecenből és Berettyóújfaluból is érkeztek vízszállítók. A tűzoltók munkáját erőgépek is segítették. A bálákat végül felügyelet mellett égetik le, ami még reggel is tartott.

Egy nyolc méteres eperfa egyik ága hasadt le kedden a debreceni Kolónia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Hajdúböszörmény-Hajdúvid közelében egy autó lesodródott az útról árokba hajtott és ott az oldalára dőlt. A balesethez a hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók átvizsgálták az autót, áramtalanították és az üzemanyagfolyást megszüntették. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lesodródott az útról egy autó Hajdúböszörmény közelében. A szomszédos szántóföldön állt meg a jármű. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.

Este egy autó villanyoszlopnak ütközött Hajdúsámsonban, az Árpád úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Végzősök ünnepe a Debreceni Egyetemen

GTIDEA-ösztöndíjak: megjelent a kiírás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek