Hajdú-Bihar
2020-12-08

Életveszélyesen bántalmazta egyik dolgozóját egy hajdúböszörményi férfi

A vasvilla is előkerült.

Többször is bántalmazta egyik dolgozóját az a hajdúböszörményi férfi, akivel szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

A vádlott állattartó telepén dolgozott a sértett, aki munkájáért szállást, élelmet és minimális pénzt kapott. 2016 júniusában a vádlott a telepen ellenőrizte a sértettet, akinek a munkájával nem volt megelégedve, illetve a férfi ittas is volt. Emiatt vita alakult ki köztük, ami tettlegességig fajult. A vádlott egy vasvillával támadta a sértettre, akinek eltört a karja és az arca is megsérült.

Idén júliusban a sértett újra a vádlottnál dolgozott, és ismét vita alakult ki köztük, miután a vádlott július 29-én dél körül ellenőrizte a sértettet, aki ekkor az ágyon feküdt. A vádlott számonkérte a sértettet azért, mert a telepen elpusztult egy állat, továbbá kifogásolta a férfi munkavégzését. Ezt követően a férfi többször, ököllel, nagy erővel megütötte alkalmazottját, aki elvesztette eszméletét és életveszélyes állapotba került.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken, a vádiratban pedig börtönbüntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben.

Fotó: police.hu/illusztráció

Debrecenben továbbra is mérsékelt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

100 alatt az új koronavírus-fertőzöttek Hajdú-Bihar megyében

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek