Debrecen
2021-11-03

Gördeszkával ütötte egymást a két asszony

Gyermekláthatást követően gördeszkával és puszta kézzel verte meg egymást két asszony Debrecenben. A Debreceni Járási Ügyészség a vádlottak ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat két nő ellen, akik egy szóbeli konfliktust követően egymásra támadtak.

A fiatalabb vádlott egy debreceni férfi jelenlegi élettársa. Az idősebb vádlott korábban élettársi kapcsolatban élt a férfival és a közös kiskorú gyermekük Debrecenben nála volt láthatáson.

2021. március 25-én reggel fél 7 körüli időben az apa a lakása előtt adta át a gyermeket a volt élettársának, miközben a két nő egymással vitatkozni kezdett. A vita hevében a fiatalabb nő a nála lévő gyermek gördeszkával többször nagy erővel megütötte vádlott-társa felső testét. Ezt az idősebb vádlott nem hagyta annyiban, puszta kézzel, ököllel fejen ütötte a fiatalabb nőt, miközben hangosan szidalmazták egymást.

A bántalmazás következtében az idősebb nőnek nyolc napon túl gyógyuló bordatörése, míg a fiatalabb vádlottnak nyolc napon belül gyógyuló repesztett sérülése keletkezett.

A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az utcában lakókban, illetve az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyben a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatta le.

A Debreceni Járási Ügyészség a fiatalabb vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette, míg az idősebb vádlott ellen garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a fiatalabb vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje, míg az idősebb vádlottal szemben pénzbüntetést szabjon ki, továbbá a verekedéshez használt gördeszkát kobozza el.

Rengeteg pénzt kap a magyar vidék

Hajdúhadházon fogtak drogdílereket a rendőrök

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek