Hajdú-Bihar
2021-03-05

Lángolt az avar több település külterületén

Sok helyen égett az avar. A tűzoltókat a megye több pontjára riasztották tegnap. Hosszúpályi külterületén húsz hektáron égett a száraz gaz.

Vasúti töltés oldalában az aljnövényzetben keletkezett tűz Hajdúhadházon, a Botond utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

Ezer négyzetméteren égett az avar Hajdúhadházon, a Irinyi József utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Nyírmártonfalván, a Jókai utcában égett a fű foltokban, csütörtök délután. Kéziszerszámokkal avatkoztak be a nyíradonyi hivatásos tűzoltók.

 

Ezer négyzetméteren égett a száraz avar Egyek külterületén. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Húsz hektáron égett foltokban a száraz gaz és fű Hosszúpályi külterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca végében, csütörtök délután. A létavértesi önkormányzati tűzoltók és a konyári önkéntesek vonultak, akik kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

Kerítés alá szorult egy kutya Hajdúböszörményben, a Polgári utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal a kutyát kiszabadították. Az eb nem sérült meg.

Fennakadt a kerítésen

Megjelentek a hétfői szigorítások részletei

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek