Egyetem Tér
2023-07-20

Szakács Gergő szólókoncert az Egyetem Téren

Az egyik legismertebb magyar pop zenekar, a Follow the Flow énekese szólóban is sikert sikerre halmoz, legközelebb a Campus Fesztiválon, a Debreceni Egyetem programhelyszínén mutatja be saját dalait. Szakács Gergő az Egyetem Tér színpadán az egyik legjobban várt sztárfellépő.

Tehetségkutató műsorok felfedezettjeként szerzett hírnevet magának, majd a Follow the Flow zenekarban vált igazi sztárrá Szakács Gergő énekes, aki ma már nemcsak bandájával, hanem szólóban is nagy érdeklődés mellett játszik. Önálló zenei pályafutása szinte a zenekar történetével párhuzamosan halad a kezdetek óta, első teljes értékű szólólemezét azonban csak nemrég, 2022-ben jelentette meg. Szerzeményeihez néhány év alatt kilenc videoklipet is forgatott, ezek közül az első és talán legismertebb az Idő. Mint mondja: zenei pályafutását alapjaiban meghatározza a dalszerzés.

- A szólóprojekt mindig jelen volt az életemben, a Follow mellett különböző intenzitással koncentrálok a saját zenei munkáimra. Mivel a dalszerzésben lelem a legnagyobb örömöt, fontos számomra, hogy minél többet foglalkozzak ezzel, lényegében emiatt kezdtem el a saját zenei utamat is járni. Idén csupán három szólókoncertem van és ezek közül a Campus Fesztiválon lesz az egyik. Nagyon izgulós típus vagyok, eleinte sok energiát fektettem abba, hogy minél könnyebben, minél lazábban éljem meg a színpadi jelenlétet, remélem, hogy az eddigi tapasztalataimat felhasználva sikerül önfeledten bulizni a Campus Fesztivál közönségével – nyilatkozta a hirek.unideb.hu-nak Szakács Gergő.

Nem ismeretlen terep számára egyébként a Campus Fesztivál, hiszen már korábban is fellépett Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseményén. Szeret visszatérni ide, mivel mindig nagyon hálás közönség előtt énekelhet.

- Debrecen az a város, ahol a leggyakrabban játszunk. Imádjuk, szerintem a legjobb vidéki közönség itt van. Őszintén mondhatom, hogy a Campus Fesztivál a kedvenc fesztiválom. Nagyon jó emlékeim vannak a hangulatról és a közönségről, a tavalyi fellépésem is emlékezetesre sikerült – tette hozzá az énekes.

A Campus Fesztiválon természetesen saját szerzeményeit részesíti előnyben Szakács Gergő, így a rajongók minden bizonnyal hallhatják legsikeresebb dalait. Az Idő mellett biztosan felcsendül majd az Ősz Utca, a Hanghajó vagy éppen az Evolúció című lemezről a Nincsen út és a Van-e még, valamint új, meglepetés szerzeményekkel is készül.

Szakács Gergő szerda este 21:15-től játszik az Egyetem Tér Színpadon.

Újabb, Debrecent érintő fejlesztésekről döntött a Kormány

Urbin Péter: Egyre egységesebbek, összeszokottabbak vagyunk

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek