Sport
2023-07-20

Urbin Péter: Egyre egységesebbek, összeszokottabbak vagyunk

A DEAC labdarúgóit irányító szakember elégedett azzal, amit játékosai a tréningeken és az edzőmeccseken mutatnak.

Negyedik felkészülési találkozóját is kapott gól nélkül vívta meg a Debreceni Egyetem NB III-as futballcsapata, az együttes szerdán délután 3–0-ra győzött a Nyíregyháza II otthonában. A nagy hőségben lejátszott összecsapást így értékelte vezetőedzőnk, Urbin Péter:

– Ezúttal azok kaptak több lehetőséget, akik eddig kevesebb szerephez jutottak az edzőmérkőzéseken. A mérkőzés elérte a célját, meccspercek kerültek a lábakba. Szombaton 12 órától még van egy felkészülési találkozónk a Szatmárnémeti ellen a Dóczy utcai Sportcampuson, ott pedig majd főként azok játszanak, akik szerdán nem. Nyilván az eredménnyel elégedett vagyok, helyenként a játék is jó volt. Az volt a célunk, hogy közel kilencven percet játszanak a srácok, és ez teljesült. Bízom benne, hogy már erőben is rendben leszünk, főként a jövő heti bajnoki rajton. A játékunkon pedig próbálunk tovább csiszolni – mondta a tréner, aki elárulta, immáron a frissítés szakaszában jár a felkészülés.

– Már több a taktikai elem az edzéseken, pörgősebbek a foglalkozások, és többször videózunk, mint eddig. A saját játékunkat és az ellenfelekét is kielemezzük. Ma például uszodában voltunk, az is a frissítést szolgálja, igyekszünk minél jobb formába hozni a srácokat. Nagyon jól érzem magam a csapat élén, egyre egységesebbek, összeszokottabbak vagyunk, vagyis igen pozitív a kép – fogalmazott Urbin Péter.

Szakács Gergő szólókoncert az Egyetem Téren

Mi az idei fesztiváldivat?

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek