Egyetem Tér
2021-03-13

Jól halad a DE Innovációs Központ kivitelezése - Friss fotók a helyszínről!

A speciális inkubátorház a Vezér utcai egyetemi ipari parkban a DE Tudományos Technológia és Innovációs Park bevezető telkén épül tavaly február óta. A közel négymilliárd forintból megvalósuló beruházás célja, hogy innovációforrásként elősegítse a kutatási eredmények gyakorlati felhasználását, támogassa az innovációs folyamatok régióbeli kibontakozását, illetve azok eredményes működtetését.

Galéria

A központ az oktatás, kutatás és vállalkozások egy helyen történő megjelenésével befektetéseket vonz a kutatásokhoz, ezáltal elősegítve a gazdasági növekedést.

A több mint ötezer négyzetméteres alapterületű, háromszintes létesítmény inkubációs tevékenységek végzésére alkalmas, oktatási és gyakorlati bázisként szolgáló, dolgozói közszolgáltatást nyújtó, projektmenedzsment és működtetéssel összefüggő, továbbá innovációs folyamatoknak ad majd teret. A központ alsó szintjén lesz a labor és műhelyszint, fölötte a közösségi innovációs „piactér” szint, legfelül pedig az irodák kapnak helyet. Az épület mellett hosszanti irányban két mesterséges dombot emelnek, amelyikből az egyikben a gépészet és kerékpártárolók kapnak helyet. 

Fotók: BZ

 

 

Kettős győzelemmel negyeddöntős a címvédő Győr

Kilenc DEAC játékos lett koronavírusos

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek