Debrecen
2023-10-05

A Tevások ismét az egészséges életmódot népszerűsítik

Egy sportnap, két sportág, három táv, több mint négyszáz Tevás nevező. Az idén is kimagasló érdeklődés mellett rendezi meg a Teva Gyógyszergyár Zrt. a hagyományos őszi sportnapját. A gyógyszergyár dolgozói nemcsak önmagukért futnak, gyalogolnak, hiszen a táv legyűrésével példát is mutatnak, de felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára.

A Teva idén ősszel is megrendezi hagyományos sportnapját a Debreceni Nagyerdőn, vagyis a munkatársak újra futva, gyalogolva búcsúztathatják el a szeptembert, amely 2023-ban – a mentális jóllétre, a stresszkezelésre és a nyugodt alvásra fókuszálva – ismét az egészség és jóllét hónapja volt a Tevánál.

Ez a program is jól mutatja, hogy a Teva töretlenül elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Ezt bizonyítja a vállalatnál ma is népszerű „Pattanj te is bringára!” néven ismertté vált program is, amelynek keretében a munkatársakat arra buzdítják, hogy ha tehetik, kerékpárral járjanak dolgozni. Az egészséges és környezetbarát életmódot és közlekedési formák elterjedését segíti a Teva mind szélesebb körben ismertté váló, „Legyél te is ökofrankó!” nevű kezdeményezése is.

A sportos életmód népszerűsítésének és a kimagasló teljesítmény elismerésének nagy hagyományai vannak a gyógyszergyárban, így többek között minden évben külön díjazzák a sport terén nagyszerű eredményt elért munkatársunkat is. 

Mindezt kiegészíti az októbert 6-ai sportnap, amelyre idén már több mint 400 Tevás munkatárs nevezett be. Sokan azt vállalták, hogy futva teljesítenek 2.5, 5 vagy 10 kilométert. Mások inkább a gyaloglást választották, rájuk 5 kilométeres táv vár.

A Teva sportnapján a Benczúr utcát lezárják, oda reggel 9 órától délután 17 óráig nem lehet behajtani. A Teva Gyógyszergyár Zrt. előre is köszöni a lakosság megértését és türelmét.

a Z és Y generáció szórakozási szokásai

Újra hazai pályán a kis DEAC

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek