Debrecen
2023-07-05

Idén is lesz végzősök napja az Aquaticum Debrecen Strandon

Immár negyedik alkalommal vehetik birtokba a strandot az érettségiző diákok egy teljes napra. A hagyomány 2020-ban kezdődött, azóta minden évben biztosította a város a végzősök számára az ingyenes belépést a fürdő területére, változatos programokat szervezve számukra. A lehetőséggel 2023. július 6-án élhetnek az idén sikeres érettségi vizsgát tett diákok.

A város összes középiskolájának – tehát a Debreceni Tankerület mellett a Debreceni Szakképzési Centrum, valamint egyházak és alapítványok fenntartásában működő intézmények – érettségiző diákjai kaptak meghívást a rendezvényre. Az előzetes regisztrációt követően a kijelölt napon diákigazolványuk felmutatásával térítésmentesen léphetnek be az Aquaticum Debrecen Strand területére az érintettek. Ahogy a korábbi években is, kifejezetten számukra meghirdetett programokkal egybekötve rendezik meg a végzősök napját.
A fiatalok már 8.00-tól birtokba vehetik a létesítményt, majd a nap folyamán több programon is részt vehetnek. A strandröplabdapályán 11.00 óra és 13.00 óra között rendeznek tornát a jelentkező csapatoknak, 14.00 órától papírrepülő-hajtogatásban is összemérhetik tudásukat az érdeklődők, a hagyományosan nagy érdeklődés mellett zajló extrém ugróverseny pedig 16.00 órakor kezdődik az ugrómedencénél.
A jó hangulatról egész nap ismert DJ-k (például Bárány Attila) gondoskodnak, 12.00 órától pedig szelfigép is üzemel majd a strand területén.
A diákok a Nagyerdei körút felőli (a körforgalomhoz közelebb eső) pénztárnál léphetnek majd be a strand területére.

kép: Aquaticum Debrecen SPA Facebook oldala

DE-BMW: stratégiai partnerség

Hazai pályán kezdjük a bajnokságot

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek