Debrecen
2022-07-26

Több változás is lesz a DKV menetrendekben

A 19-es, a 10-es, az 50-es, valamint a 42-es, 49-es és a 14-es autóbusz menetrendjében is kell számítani változásra.

Augusztus 1-től módosul a 19-es busz útvonala is. A buszok a Jégcsarnok irányába a Piac utca helyett az Antall József utcán át közlekednek
Az útvonalváltozás miatt a járatok nem állnak meg Kistemplom és Miklós utca megállókban, az új útvonalon a Debreceni Törvényszék és Tisza István utca megállókban megállnak.

 

Július 25-től a Tudáspark helyett a végállomás átkerül a Rugó utca megállóhoz, a buszok a vissza indulás időpontját abban a megállóban várják ki.
A Tudáspark megállóban a Nagyállomás felől érkező buszok továbbra is meg fognak állni.

 

Változik a 14, 42, 49Y és Aiport2 buszok útvonala. Július 25-től ezek az autóbuszok a Piac utca - Széchenyi utca, illetve az Erzsébet utca helyett az Antall József utca - Tisza István utca (- Nagy Imre utca) útvonalon át közlekednek.

A 42-es busz ezzel párhuzamosan a Nyugati Ipari Park és Nagyállomás közé rövidül, a Nagyállomás és Tégláskert utca közötti megállókat nem érinti.

 

Áthelyezik a Pósa utca megállóhelyet

A Segner tér irányában található Pósa utca megállóhely környezetében útépítési munkákat végeznek. A kivitelezés ideje alatt, 2022. július 27-én, szerdán üzemkezdettől, augusztus 28-án, vasárnap üzemzárásig az érintett megállót lezárják. A 15G, 17,17A, 42, 43, 46,46E,46EY,46H és a 146-os autóbuszok a Segner tér irányába 30 méterrel előrébb kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

 

 

 

A DKV Zrt. köszöni az utasok megértését és türelmét!

Életre szóló mádi élmények

Megkezdődtek a debreceni Balásházy János és Szent Mihály utcák aszfaltozásának munkálatai

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek