Debrecen
2021-07-20

Meghalt egy ember egy debreceni lakástűzben

Az Esze Tamás utcában csaptak fel a lángok. ( újabb részletek az esetről)

Meghalt egy ember abban a tűzben, ami Debrecenben az Esze Tamás utcában keletkezett kedden késő délután. A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint berendezési tárgyak égtek egy 75 négyzetméteres melléképület 25 négyzetméteres lakrészében. A tűz átterjedt a melléképület tetőszerkeszetére is. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek hőkamerával átvizsgálták a melléképületet és a főépületet is. A helyszínre a mentőket is riasztották.

FRISSÍTÉS: A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint kedden 17 órakor érkezett a jelzés, amely szerint kigyulladt egy családi házhoz épített melléképület Debrecenben az Esze Tamás utcában.

A melléképület egyik 25 négyzetméteres szobája égett teljes terjedelmében. Az égő szobába a szomszédok megpróbáltak behatolni, hogy segítsenek az ott tartózkodónak, azonban nem jártak sikerrel. Két rendőr törte be végül az ajtót, akik a kiérkező tűzoltókkal egy eszméletlen középkorú férfit hoztak ki, akin már nem lehetett segíteni. Tizenhárom debreceni tűzoltó érkezett a helyszínre négy járművel, akik eloltották a melléképület égő szobáját és az időközben kigyulladt tetőszerkezetet.

  A tűzoltók kiérkezése előtt a családi házban élők is megpróbálták eloltani a tüzet, közülük egyvalaki megsérült. A tűz keletkezési okát vizsgálják.

Naponta átlagosan húsz lakástűz keletkezik, amelyek egy kis odafigyeléssel és egy füstérzékelővel megelőzhetőek.

Fotó: pixabay.com

Már több ezer jegyet váltottak az Adria InterCity-re

Magyar arany- és ezüstérem a vitorlázó L30-as Európa-bajnokságon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek