Debrecen
2020-06-25

Folytatódnak az esti séták az állatkertben

Debrecen állatkertje a jövő hónapban is exkluzív nyáresti élményekkel várja az érdeklődőket, hiszen ismét megrendezik nagy sikerű programjukat, az állatkerti Esti sétákat magyar és angol nyelven is.

Az egyedülálló program résztvevői a nyáreste varázsában különleges szakvezetésben fedezhetik fel a kert titkait és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok számunkra ismeretlen esti élete.  A gondozók segítenek megismerni a legkülönlegesebb állatokat, többek között az állatkert legújabb nagyragadozójával, és testközelből találkozhatnak az idén született és kézből nevelt bébi pingvinóvoda legfiatalabb növendékével, de arra is fény derül, hogyan mos fogat egy víziló. 

A páratlan élményben július 3-án este 20:00- és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek a Debreceni Állatkertben. A jegyek limitált számban, csak elővételben válthatóak meg, a készlet erejéig. A tavalyihoz változatlan, 3000 Ft-os áron az állatpark pénztáraiban, illetve telefonon a +36 52 310 065-s telefonszámon lehet megvásárolni. 

Társasjáték kalauz

Egészségügyi dolgozókat ismertek el

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek